logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Privatumo politika

Kaip „ColliCare“ tvarko jūsų asmens duomenis


Šiame privatumo pareiškime aiškinama, kaip „ColliCare Group“ renka ir tvarko jūsų asmens duomenis. Privatumo pareiškimas taikomas visai „ColliCare Group“, kuri apima įmones ir departamentus visose šalyse, kuriose vykdome veiklą.

Ten, kur „ColliCare“ svetainėje nukreipiama į išorines įmones ir (arba) paslaugas, jums pereinant į išorės svetainę mūsų atsakomybė dėl privatumo nutraukiama. Mes nesidalijame asmens duomenimis, neturime prieigos prie išorinėse svetainėse paskelbtų asmens duomenų ir jų netvarkome, nebent šiame patvirtinime nurodyta kitaip. 
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-05-22 14:39

1. Duomenis tvarkanti šalis

2. Tvarkymo tikslas

3. Koks yra teisinis pagrindas?

4. Kokie duomenys tvarkomi?

5. Iš kur gaunama informacija?

6. Ar informacija pateikiama savanoriškai?

7. Ar duomenys perduodami trečiosioms šalims?

8. Kaip duomenys naikinami ir archyvuojami?

9. Kokias teises turi duomenų subjektas ir kurios šalies įstatymai galioja?

10. Kaip užtikrinama duomenų sauga?

11. Kontaktinė informacija

12. Skundai

13. Pareiškimo pakeitimai

Camilla Skjervold
CCO – Chief Commercial Officer

Daugiau informacijos apie GDPR ir naujųjų taisyklių nuostatas rasite čia:


Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija : Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas
EU: Protection of personal data 

Mes norime tinkamai jumis rūpintis. Jeigu turite klausimų dėl mums duodamo Privatumo politika, mielai kreipkitės.

Paštas:  privacy_policy@collicare.com
Tel.: +370 688 70924